Taká obyčajná sobota (02. november 2002) pokračovanie


Začalo sa zľahka, polovica mužstva pila kofolu. Merlin Pub (pretože to je tá krčma, kde trávim polovicu života) však najväčšia šou ešte len čakala. Na zábere sú hráči Investexu (Investex „A“) a ŠK Investexu (Investex „B“).


V spoločnej diskusii ja, Jano a Milan (podoba so súčasným primátorom Zvolena nie je náhodná :-)). Milan je čosi ako manažér oboch mužstiev a práve sa informuje, kedy budem môcť nastúpiť do brány. Nuž, Milan, vtedy, keď vyzdraviem. A kedy vyzdraviem? Nuž vtedy, keď sa budem môcť postaviť do brány. V pozadí tróni môj cestovný prostriedok.


Všetko by prebiehalo v pohode, a všetci by sme dopadli v poriadku, keby sa nebol zjavil on. Podnapitý Ďuro, postrach všetkých abstinentov a pomstiteľ všetkých krívd spôsobených vznikom nealkoholického piva! Vynoril sa z dymu ako džin a objednal nám Gin.


Kdesi, čosi, zjavil sa i „Pílka“ - Ďurova alko-konkurencia. Jeho mužstvo prehralo v druhej lige 1:9 a Pílka tento pomer preveksloval do vodky a piva. Jedným zo sponzorov mužstva je i pražský pivovar a na výkonoch jeho zverencov je to i zjavne poznať. Píla vydržal v tento večer v krčme najdlhšie, žiaľ dlhšie, ako moje baterky vo fotáku :-(


A tak za účasti týchto, nesporných pilierov našej krčmy, sa pokračovalo rýchlym tempom. Čo takto preložiť pivo jedným rumom? V strede náš verný fanúšik Blažo, ktorý sa vo voľnom čase venuje inému, fyzicky náročnému, športu. Šachu.


Kaščák ma naštval. Toľko som ho prenasledoval s foťákom, že si na mňa najal Ďura ako bodygarda. A ten ma jednoducho - vypol diaľkovým ovládaním...
...a následne prebral pivom.


...až mi z toho prdlo v bedni a začal som baliť kamarátovú frajerku. Dosť odvážny pokus, najmä ak si uvedomím, že sedel vedľa nás.

NAŠŤASTIE MI TO PREŠLO BEZ VÄČŠIEHO ÚRAZU!

pokračovanie